ar-tanten

Alla inlägg den 27 februari 2018

Av C E - 27 februari 2018 06:24

Vad är det med folk? Igår var jag typ arg nästan hela dagen. Har försökt lägga ut annonsen på bönan flera gånger på FB men det tas bort hela tiden. Till slut skrev jag en annons utan någon information alls, nästan. Rubriken talar om att det är en häst som ska tränas från marken. Priset talar sitt tydliga språk om detta. Och det enda folk frågar om är varför hon inte går att rida, vad gör hon när hon rids, har hon sadeltvång (nej) är hon kollad (ja) är hon röntgad (ja) osv. Och det är väl egentligen inte konstiga frågor men jag hade annonsen på flera ställen och det blev väl för mycket, och så blev jag väl lite störd över att inga hörde av sig som verkligen letade efter en häst att arbeta från marken (jo, ett par var det faktiskt). Någon sur kommentar kom det också, som jag verkligen inte förstår syftet med, som ja, då måste det vara något fel på henne (och det kan det väl visst vara men det är inget som veterinärer eller ET hittar) och att jag måste ha gjort något fel (det kan mycket väl stämma, men vad hjälper en sån kommentar det liksom). 


Sen åkte jag och red, blev genast på bättre humör, för Petter var så fin och duktig, och när man rider/är med hästar kan man verkligen inte tänka på annat. Här och nu!


Sen fortsatte kommentarerna komma, om att hon har tagit över och att jag är feg. Mmm, men å andra sidan är det viktigare för mig att lyssna på bönan, vad hon vill och jag tycker vi har en fin kontakt. Det är viktigare för mig än att rida till varje pris. Min önskan är att hitta en ny ägare som tänker ungefär lika. Jag vet att dom finns där ute. 

Over and out från surtanten

 

Ovido - Quiz & Flashcards