ar-tanten

Alla inlägg den 3 maj 2017

Av C E - 3 maj 2017 05:30

Vi var i paddocken igår igen, tänkte faktiskt försöka vara där nästan varje pass tills vi vant oss och kan genomföra något slags jobb. Sen får man väl vara där oftare när den ändå är framtinad, eftersom vintrarna bara består av uteritter. Petter är fortsatt spänd och tittig (och tänker det någongång sluta blåsa) där inne. Det

 gick dock aningens bättre än sist och vi kunde jobba yttepytte stundvis. Helst ville han fara fram som ett popcorn typ. Såg en bild framför mig hur Petters mardröm såg ut.

       

Vårfåglar och vårkänslor. Ja, vi kan ju lägga till en traktor och några motorsågar också så är bilden rätt fulländad. Måsarna fastnade inte på bild, men såna har vi också. Vi gillar fåglar men det tar ett tag att vänja sig från inga fåglar till fåglar överallt. I alla fall om man är häst.


Bönan var också i gasen, flög rakt upp två gånger. Vi jobbade på vägen igår och hon var så himla superduktig. När vi skulle göra travuppgångar trodde hon dock att jag hade fått syn på något livsfarligt att jag bad henne fly för livet. Dom busar runt i hagen också väldigt mycket, vet inte om älgarna och rådjuren föder barn för fullt uppe i skogen eller vad det kan vara. Idag kommer equiterapeuten hit så nu ska jag göra lite mackor åt honom.

Ovido - Quiz & Flashcards