ar-tanten

Alla inlägg den 8 augusti 2017

Av C E - 8 augusti 2017 05:23

Regnbågen har någon slags landningsplats här på ön, för igår var det tredje gången den landade här. Kolla bilderna, dom är tagna vid olika tillfällen.

      Morgonen började med skräckfilmskänsla, som de flesta morgnar sista tiden...

  Men sen blev det hästpromenad, med lite lite träning från marken (med Petter), bara för att se att han var uppmärksam. Det var han, även om gräset lockade liiite mer så han fick äta rätt så mycket. Vi mötte en fyrhjuling och en traktor som måste ha kört minst 50 km/h. Han rörde inte en min, men när traktorn kom och inte saktade ner så gick vi en bit ut på ängen... Bönan fick bara äta gräs och behövde inte jobba för det.

    Efter hästpromenaden packade jag släpet med lite småjox och så åkte vi först till stallet för att lämna av foder och täcken, sen till lägenheten för att börja packa upp lite kartonger. Min dotter är klar med sitt rum, så idag ska hon fortsätta med sin brors rum, det är inte så mycket där ännu. Han sitter ihop med TV-spelet så vi flyttar honom samtidigt som det. Jag ska ju sova i vardagsrummet och det kan ju kanske vara lite störigt, men vi flyttade en bokhylla på tvären så att jag har mitt egna hörn.

    Så idag hoppas jag att vi hinner packa upp det mesta... Vi får väl se.

Ovido - Quiz & Flashcards