ar-tanten

Alla inlägg den 29 augusti 2017

Av C E - 29 augusti 2017 06:19

Just nu far jag bara omkring hit och dit. Till stallet. Hem. Till affären. Till gården. Till soptippen (med dammsugarjäveln) och det upprepas. Igår var jag på gården själv och putsade, det var väldigt rofyllt faktiskt och väderet var ju underbart. Innan dess red jag ut, vilken tur att jag har har hästarna som får mig att slappna av. Hur trött och less jag än är, så släpper det när jag är där. Bönan fick sadel på sig igår, vilket inte var några som helst problem, så nu tänker jag träna med sadel på ett tag innan uppsittning.


Av en slump träffade jag på en av fastighetskötarna och frågade om plåtarna, han menade att jag skulle titta efter ordentligt......

  Naturligtvis har jag kollat i nedre luckan, där finns inga plåtar......men kolla....

  .....en hemlig lucka, och där var dom. Så nu har jag plåtar minsann. Idag ska jag köpa en dammsugare. Jag har nu fått ett förråd, tyvärr är det fullt med rat så jag kan inte bära ner något ännu.


Träffade någon som sa: "Ja, och hästarna säljer du naturligtvis". Men nej, naturligtvis inte. Dom stannar så länge jag har råd, dom räddar min vardag, min tillvaro.

Ovido - Quiz & Flashcards