ar-tanten

Alla inlägg den 13 augusti 2016

Av C E - 13 augusti 2016 05:12

När man är ofocucerad och har svårt att koncentrera sig, så kan man säga att ADHD är. Jag och min dotter har ADHD, och alla har det ju inte på exakt samma sätt och man vet ju bara sitt eget sätt, men blir det för långrandigt så stänger i alla fall jag av, hör, men hör inte. Det gör jag för att skydda mig själv, klarar inte av att ta mer information, det kryper i hela kroppen. Samma sak med att göra någonting för lång tid, får äckelkänslor i hela kroppen, speciellt om det är något pillerjobb. Du pratar med mig, jag hör....ord.ord.ord.kanske.ord.ord.varför.ord.ord.m
åste.ord.ord Så när jag gör något gör jag det i kanske tio minuter, sen måste jag göra något annat, om det inte är något som är rutin då kan jag göra det längre, eller om det är något som är kul förstås. Blir också lätt uttråkad.


Igår var Artur väldigt pigg, longerade honom men han blev bara piggare och busigare av det och jag kan ju inte longera så länge eftersom jag blir yr, så jag släppte honom i paddocken och då fick han ju tillgång till långsidorna där han busade igång med bakutsparkar och glada pip. Sen fick han skor på, hade lite svårt att stå till på stallgången.

 

Bönan jobbade jag yttepyttekort stund med (som alltid) eftersom jag vill att hon ska tycka att det är roligt och absolut inte krävande eller jobbigt. Vi jobbade på fyrkantspåret, gjorde öppnor och riktigt fina slutor och lite skolskritt. Duktig tjej!

 

På Petter red jag ut, också kort pass, han var sig själv idag och kunde skritta iväg från gården utan problem. Testade trampet i stigbygeln några gånger, och checkade av skolorna på halvlång tygel utan samling. Inga problem. Han gjorde jättefina diagonala slutor över vägen, det är något han ibland har lite svårt för men igår satt det. Sen var det lång tygel och rakt fram resten av vägen. Lite mer trav idag. Han känns fin!

 


Älskar att det har blivit lite svalare, även om det inte behöver bli höst riktigt ännu, det känns direkt i händerna att det är svalare, mer värk då och lite svårare att röra fingrarna, men Petter står inte längre i tältet och det är ju bra. Idag ska jag på bröllop, det ska bli väldigt roligt att träffa släkten!

Ovido - Quiz & Flashcards